VLM©POWER50 TEKNIK MODERN BISNES ONLINE TANPA WEB

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!

INTRODUCING VLM©POWER50 E-STORE MENYERLAHKAN BISNES ANDA SELANGKAH KEHADAPAN

VLM E-STORE

VLM Power50 membawakan kehadapan anda Kaedah Pemasaran Terbaru Bisnes Online dengan Pendekatan E-Store yang juga dikenali dengan istilah Kedai Online. Menerusi Vlm E-Store proses pengiklanan dan pemasaran produk² anda menjadi sangat mudah dan pantas serta lebih advance dari pesaing² anda.

E-Store sangat berfaedah bagi mereka² yang berniaga menggunakan wassap, Fb, atau media² sosial lain sebagai media pengiklanan promosi² mereka.  

Banyak masa terbuang menggunakan cara lama itu. Setiap kali untuk buat promosi terpaksa buat copy & paste & share gambar² produk yang berjumlah berpuluh² gambar. Ada juga yang mencecah ratusan gambar produk untuk dishare dengan prospek customer.

Dengan menggunakan E-Store Kami anda tak perlu lagi membuat kerja² sebegitu lagi. Dengan E-Store Kami anda boleh muat-naik semua gambar² produk anda beserta semua keterangan terperinci berkaitan produk anda di Portal E-Store Kami. Anda boleh urus sendiri E-Store anda bebila masa dan dari mana sahaja. Anda muat-naik sekali saja dan customer boleh lihat berkali² tanpa perlu anda hantar pada wassap mereka lagi.

Anda hanya buat promosi cuma dengan sharing link E-Store anda sahaja. Bila customer klik link tersebut semua gambar produk dan keterangan serta cara pesanan  dan bayaran serta kaedah penghantaran tersedia di hadapan mereka.

Mereka boleh terus membuat pesanan produk anda tanpa perlu berbalas wassap dengan anda seperti kebiasaannya. Anda dapat jimat banyak waktu dan waktu² tersebut boleh digunakan untuk menambahkan lagi pemasaran anda.

Menerusi E-Store anda mampu tingkatkan paparan produk² anda ketahap yang lebih menarik dan mesra pengguna. Dan anda tidak perlu menghantar gambar produk pada wassap setiap customer yang mana sangat memenatkan itu.

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat! 


Ciri² Vlm E-STORE : 

~ Mesra Pengguna - Paparan lebih menarik. 

~ Anda boleh letak semua produk bisnes anda pada One Stop Centre dimana dengan satu klik je anda boleh promosikan semua bisnes anda dengan jenama E-Store anda sendiri.

~ Real Time Status - Anda boleh mengemaskini status produk² anda - Seperti baki stok - Stok Sold Out - Next Re-stok - Hadiah Percuma Atau Special Offer.

~ Bakal² customer boleh skrol dan lihat semua produk yang anda tawarkan pada satu tempat sahaja.

~ Sebelum membuat belian Bakal² customer mengisikan dahulu segala maklumat berkaitan seperti Nama Dan Alamat. No. Fon /  Wassap. Keterangan berkaitan produk² yang hendak dibeli serta jumlah unit.

~ Bakal² customer boleh menghimpun produk yang hendak dibeli dengan cara Add to Cart. Tak perlu buat order yang berkali² seperti cara biasa.

~ Satu invois akan tertera dan Bakal customer boleh terus buat bayaran berpandukan invois tersebut dan kemudian menguploadkan resit sebagai bukti bayaran.

~ Setelah itu baru Bakal² customer boleh menekan Button Order Dan Semua Keterangan berkaitan pembelian dihantar ke wassap Anda beserta link untuk Track Order tersebut. 

~ Anda Cuma klik link Track Order tersebut dari wassap anda dan dapat melihat semua keterangan berkaitan tempahan belian tersebut bersekali resit bayaran.

~ Anda boleh Terus mengkonfirmasikan resit bayaran tersebut serta merta. Setelah didapati genuin maka terus membuat penghantaran kepada pembeli.

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat! 


Dalam situasi sekarang anda harus sentiasa berada setapak kehadapan dari pesaing² anda. Anda harus tunjukkan bahawa bisnes anda bukan biasher². Bisnes anda berada selangkah kehadapan dari pesaing².

Customer pasti teruja melihat E-Store anda yang sofisticated lalu terus membuat pesanan produk yang dicarinya bila terlihat ada tesenarai di E-Store anda yang Canggih itu.

Anda akan dapat satu link khas yang membawa bakal customer ke E-Store anda tersebut. Dengan mengklik link tersebut customer akan dibawa ke E-Store anda dimana hanya produk² anda sahaja yang tersenarai di E-Store anda tersebut. Seolah² anda memiliki satu Laman Sesawang Khas milik anda sendiri.

Customer boleh berurusan terus dari E-Store tersebut membuat tempahan yang mana pesanan akan terus ke wassap anda untuk tindakan anda selanjutnya.

Segala bayaran customer boleh buat terus menerusi info yang tertera di laman E-Store anda tersebut. Anda hanya konformkan bayaran dan kemudian buat penghantaran.

Jom tingkatkan perniagaan anda yang menggunakan kaedah tradisional / konvensional sebagai media promosi dan pengiklanan kesatu tahap yang lebih mudah dan mantop serta berprestasi lebih tinggi dari pesaing anda dengan kaedah E-Store  atau Kedai Online. Menerusi kaedah ini anda kelihatan lebih Advance dan Professional.

Untuk menggunakan khidmat E-Store VLM Power50 anda perlu daftar VVIP menerusi Pakej 2 seperti tertera dalam halaman Plan Insentif Vlm Power50. Caj E-Store Kami adalah yang Terendah Sekali.

Disamping Memiliki E-Store, Sebagai VVip Pakej 2 Vlm Power50, Anda dapat Beriklan secara biasa dan anda juga adalah Affiliate Referral di Sistem Vlm Power50 dan layak Semua Insentif Yang Admin Sediakan Di Vlm Power50 bagi menjana wang tambahan yang Sangat Lumayan. Anda Dapat E-Store, Beriklan Secara Biasa & Sistem Affiliate Referral Vlm Power50. TIGA DALAM SATU !!!. 

PLAN INSENTIF

Vlm©Power50 Jana Income Kuasa Turbo - Jom Daftar Cepat!